Це борошно можна використовувати для приготування різних страв, таких як кнедлі, кружіння, рисові пироги, десерти, смажені рисові шарики і традиційні рисові кулі з начинкою.
Перед використанням рекомендується ознайомитися з інструкціями на упаковці та відповідними рецептами. Зберігайте борошно рисове клейке в сухому і прохолодному місці, щоб забезпечити його свіжість.
Борошно з клейкого рису виробляється шляхом розмелювання насіння клейкого рису і застосовується в далекосхідної кухні для приготування випічки, десертів, а також в якості згущувача.
Практично це рисовий крохмаль, оскільки при приготуванні тіста потрібна для ліплення консистенція досягається додаванням теплої води в пропорції приблизно на 200 г такого борошна - 90 мл води, при якій відбувається клейстеризація глютену і тісто не вимагає для зв'язування яєць. Вариться таке тісто на пару або смажаться у фритюрі дуже швидко.
- Ціна: 150 ₴