Шоколад молочний 33 % TM CREA 1кг
550 ₴/кг
- В наявності
- +380 (66) 563-87-78
Шоколад молочний 33 % у вигляді дисків для покриття кондитерських і хлібобулочних виробів.
Вміст: какао - 33 %, какао - масла - 29 - 30 %, молока - 22 %, цукру - 44 %. В'язкість ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Шоколад молочний 33 % виготовляється на основі жирів CBS рослинного походження, що пройшли гідрогенізацію і не мають смаку та запаху. Має гарну плинність, що забезпечує рівномірне покриття. Є готовим продуктом, що не вимагає змішування.
В темперуванні не потребує, стійкий до перепадів температур, допускається повторний розігрів. Температура для роботи з шоколадом: температура плавлення 36-38°С, робоча температура 38-42°С, критична 55°С. Для підвищення якості поверхні (блиску) на виробі, рекомендується «шокове» охолодження. Тривалість охолодження не впливає на якість продукту, а залежить від розмірів виробу. Має високу швидкість застигання.
Для збереження вихідних характеристик шоколаду, небажано додавання до його складу компонентів з високим вмістом вологи, також неприпустиме потрапляння самої вологи.
- Ціна: 550 ₴/кг