Вміст: какао - 29 %, какао - масла- 29,8 %, молока - 15 %, цукру - 55 %.
Даний шоколад виготовляється на основі жирів CBS рослинного походження, що пройшли гідрогенізацію і не мають смаку та запаху. Має гарну плинність, що забезпечує рівномірне покриття. Є готовим продуктом, що не вимагає змішування.
В темперуванні не потребує, стійкий до перепадів температур, допускається повторний розігрів. Температура для роботи з шоколадом: температура плавлення 36-38°С, робоча температура 38-42°С, критична 55°С. Для підвищення якості поверхні (блиску) на виробі, рекомендується «шокове» охолодження. Тривалість охолодження не впливає на якість продукту, а залежить від розмірів виробу. Має високу швидкість застигання.
Для збереження вихідних характеристик шоколаду, небажано додавання до його складу компонентів з високим вмістом вологи, також неприпустиме потрапляння самої вологи.
Основні | |
---|---|
Виробник | CREA |
Країна виробник | Італія |
Тип шоколаду | Білий |
Користувацькі характеристики | |
Колір | Білий |
- Ціна: 650 ₴