Немолочна альтернатива крему для збивання для наповнення і декорування. 1000мл. Вершки рослинні “ВІТАПАН” збільшать свій об’єм щонайменше в 3 рази. Готовий продукт-придатний до заморожування.
Використання: перед збиванням покладіть продукт у холодильник і охолоджуйте його до 6-8°C протягом 10-12 годин. Збовтайте пакет перед відкриванням. Вилийте продукт у посудину, не перевищуючи чверті її ємності і збийте міксером.
Умови зберігання: зберігати у сухому місці при температурі на вище +20°C. Не заморожувати! Після відкриття упаковки зберігати в холодильнику не довше 3-4 днів.
Виробляється в Європейському Союзі компанією: SC MARGARITA SRL, Romania. Харчова та енергетична цінність на 100 грам: Енергетична цінність кДж 1273/ Ккал 308, Жири 28,3 г, -жирні насичені кислотами 28 г, Вуглеводи 11,8 г, -цукри 11 г, Протеїн 0,6 г, Сіль 0,1 г
- Ціна: 99 ₴