Какао-порошок алкалізований 22-24% Barry Callebaut 1 кг.
610 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 244
- +380 (66) 563-87-78
Какао-порошок Callebaut алкалізований 20-22%
Какао порошок жирний 22/24 % "Barry Callebaut" - це алкалізований какао порошок з жирністю 22-24 %,він має інтенсивний аромат і насичений колір.Даний какао порошок відноситься до класичних какао продуктів.
Область застосування:
- Кондитерські вироби
- Печиво і випічка
- Декор і молочні продукти
- Морозиво
Переваги:
- при використанні в кондитерській та хлібопекарській промисловості зменшує дозування від 20 % до 50 %.
- Продукт найвищої якості, 100% какао-порошок без добавок і домішок
- Висока жирність – 22/24 %
- Прекрасні робочі характеристики, ідеальний для обробки готових виробів
Температура зберігання: зберігати в чистих, добре вентильованих приміщеннях, що не мають стороннього запаху, при температурі 18°С і відносній вологості не вище 75%.
Какао-порошок має жирність 20/22%, pH 7,6-8,2
Виробник-Barry Callebaut, Бельгія
100% натуральний продукт.
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
Жирність | 22 % |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 610 ₴