Кошик
2874 відгуків
+380 (50) 084-07-87
+380 (66) 563-87-78
СЛіфе
Кошик

Ванільні пасти натуральні

Ванільні пасти — це висококонцентрований ароматичний інгредієнт, створений для тих, хто цінує чистий, глибокий смак натуральної ванілі у кожному виробі.
Ця категорія об’єднує преміум-продукти на основі натуральної ванільної есенції та стручків ванілі, з додаванням натуральних зерен для кращого візуального та смакового ефекту.

Ідеально підходить для:
– кремів, заварних основ, мусів;
– морозива, суфле, тіста для мафінів, бісквітів і тартів;
– авторських десертів, соусів, глясе і кавових напоїв.

Основні переваги:
Стабільність аромату при термічній обробці
Економне дозування завдяки високій концентрації
Збалансована текстура для рівномірного розподілу у масі

Кожна паста має технічну картку з інформацією про вміст ваніліну, співвідношення з цукром, тип ванілі (Бурбон, Таїті, Мадагаскар), а також рекомендоване дозування для різних технологічних процесів.

Продукт створений для професійного застосування: забезпечує незмінну якість і стабільність у щоденному виробництві закладів HoReCa-рівня.

в виде галереив виде списка

Ванільні пасти — це висококонцентрований ароматичний інгредієнт, створений для тих, хто цінує чистий, глибокий смак натуральної ванілі у кожному виробі.
Ця категорія об’єднує преміум-продукти на основі натуральної ванільної есенції та стручків ванілі, з додаванням натуральних зерен для кращого візуального та смакового ефекту.

Ідеально підходить для:
– кремів, заварних основ, мусів;
– морозива, суфле, тіста для мафінів, бісквітів і тартів;
– авторських десертів, соусів, глясе і кавових напоїв.

Основні переваги:
Стабільність аромату при термічній обробці
Економне дозування завдяки високій концентрації
Збалансована текстура для рівномірного розподілу у масі

Кожна паста має технічну картку з інформацією про вміст ваніліну, співвідношення з цукром, тип ванілі (Бурбон, Таїті, Мадагаскар), а також рекомендоване дозування для різних технологічних процесів.

Продукт створений для професійного застосування: забезпечує незмінну якість і стабільність у щоденному виробництві закладів HoReCa-рівня.