Шпатель кондитерський рівний - інструмент, який допомагає наносити крем, вирівнювати поверхню і надавати форму кондитерським виробам. Він дозволяє робити рівні кути тортів і рівномірно розподіляти кондитерську масу - крем, шоколад, глазур. Пропонуємо кондитерські шпателі з нержавіючої сталі 0,5 мм для роботи з тортами, кремом, мастикою, шоколадом, цукровою пастою - якісні та за доступною ціною. Для різних завдань - різні інструменти: великі шпателі застосовують для роботи з поверхнею великих тортів, маленькі - для невеликих виробів. Шпатель кондитерський прямокутний - універсальний помічник на кухні кожної господині. Цей інструмент значно спрощує роботу з тестом, кремом і шоколадом, економить час, допомагає зробити зовнішній вигляд кондитерського виробу більш професійним. Не використовуйте металізовані або жорсткі серветки та щітки. Розміри: довжина шпателя 15 см; висота 12 см. Матеріал: нержавіюча сталь.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | SNS |
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |
Користувальницькі характеристики | |
Колір | Сріблястий |
Матеріал | Неіржавка сталь |
Тип упаковки | Бумажная коробка |
Количество в упаковке | 1 шт. |
Основні | |
Тип шпателя | Шпатель-скребок |
Матеріал робочої частини | Нержавеющая сталь |
Матеріал ручки | сталь |
Вага | 100 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 85 ₴