Альбумін СУХИЙ ЯЄЧНИЙ БІЛОК 100 грам. (Італія Tempo)
150 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
- +380 (66) 563-87-78
Кондитерське виробництво складно уявити без такого важливого компоненту, як курячі яйця. Але використання свіжих яєць пов'язане з рядом незручностей: вони крихкі, їх складно транспортувати і зберігати зважаючи на дуже обмежений термін зберігання, необхідно дуже акуратно розбивати яйця, відокремлюючи жовток від білка і не допускати попадання шматочків шкаралупи в них. Крім того, якщо ви постійно працюєте з меренгами, безе і іншими білковими десертами, рано чи пізно опинитеся перед питанням: а куди ж дівати жовтки? Альтернатива - використання сухого яєчного жовтка - альбуміну.
При цьому слід зауважити, що альбумін – це не просто висушений білок. Він проходить процес ферментації і, зберігши всі корисні властивості сирого білка, набуває додатково ряд позитивних якостей:
- Він вже пастеризований, тому переживати з приводу сальмонели не варто. Незамінний для тих, хто боїться готувати меренги на сирих яйцях;
- Термін зберігання альбуміну набагато вище, ніж у сирих яєць: у закритому вигляді – кілька років, у відкритому – протягом року;
- Сухий білок легко транспортувати, зберігати і застосовувати;
- Меренга на сухому білку виходить більш стабільною;
- Альбумін краще утримує форму збитої маси і дає більш стійку піну;
- Альбумін збільшує термін зберігання готового виробу.
-
Харчова цінність:
Сухі речовини (г)> 92,0
Енергетична цінність (ккал) 381
Білок (г) 84,0
Зола (г) 5,2Виробництво: Нідерланди
- Ціна: 150 ₴