Силіконовий молд для ізомальту і шоколаду "Сердечки" дає можливість виготовити фігурки та елементи будь-якої складності за короткий час. Підходить для роботи з шоколадом, айсингом та ізомальтом.
Виготовлений із термостійкого харчового силікону. Допускається використання при температурі від -40 до +230°С.
При роботі з шоколадом потрібно дотримуватися кількох правил:
1. Молд повинен бути сухим та чистим.
2. Укладати його необхідно на рівну горизонтальну поверхню і акуратно заповнити фігурку шоколадом, уникаючи утворення пухирців.
3. Після того, як шоколад застиг, акуратно витягти готовий виріб.
4. Після використання молд слід ретельно вимити та висушити.
Розмір: 24.5х11 см; глибина: 0.2 см; розмір осередку: 5.5х5 см
Основні | |
---|---|
Матеріал | Силікон |
- Ціна: 82 ₴