Агар агар 1200 Java Biocolloid, Італія 1кг
1 150 ₴
- В наявності
- Код: 2422
- +380 (66) 563-87-78
Агар-агар – це природній і корисний замінник желатина.
Властивості агар-агару:
- 1 чайна ложка агар-агару (з силою гелю 1200) замінює 8 чайних ложок желатину
- має густішу консистенцію, швидше застигає
- повністю розчиняється при температурах від 95
- температура желювання 38-39 С
- термооборотність
- має нейтральний смак, підходить для будь-якої страви
- швидко застигає, не тане при спеці
- має антибактеріальні властивості, що сприяє тривалому зберіганню страв.
Це рослинний загусник, ідеальний для застосування у вегетаріанській кухні.
Головна позитивна властивість агар-агару - це його надзвичайна зручність у використанні.
Агар-агар є багатим джерелом заліза, магнію, калію, кальцію, йоду, а також фолієвої кислоти. Має легку проносну дію, що з успіхом застосовується в дієтології.
Сприяє виведенню з організму токсичних речовин, його використовують і як протизапальний засіб.
Агар-агар використовують для приготування мармеладу, зефіру, желе, суфле, для отримання м'ясних та рибних страв, для виготовлення морозива, соусів, маринадів, а також для освітлення напоїв.
Перед застосуванням рекомендується замочити агар-агар у холодній воді на 40-60 хв, а потім розчинити його у гарячій воді.
Основні | |
---|---|
Виробник | Java Biocolloid |
Країна виробник | Італія |
Тип | Агар-агар |
Склад | Агар |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 1 150 ₴