Кошик
2181 відгук
+380 (50) 084-07-87
+380 (66) 563-87-78
СЛіфе
Кошик

Чорний шоколад Аріба темні диски 54% 32/34 від ТМ Master Martini, 1 кг

600 ₴

  • В наявності
Чорний шоколад Аріба темні диски 54% 32/34 від ТМ Master Martini, 1 кг
Чорний шоколад Аріба темні диски 54% 32/34 від ТМ Master Martini, 1 кгВ наявності
600 ₴
+380 (50) 084-07-87
Маряна
  • +380 (66) 563-87-78
+380 (50) 084-07-87
Маряна
  • +380 (66) 563-87-78
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Аріба "Чорний шоколад в дисках" - шоколад в дисках з вмістом какао-продуктів 54% 

Використовується для приготування цукерок, глазуровані поверхні кондитерських виробів, розширення асортименту кремів, мусів, десертів, а також для приготування шоколадних прикрас.

Темперування шоколаду ручним способом:

  • Розтопити шоколад до температури 45 °С, перемішати до однорідного стану.
  • Вилити розтоплений шоколад на мармур 2/3 шоколадної маси і, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 °С.
  • Зібрати шоколад з мармуру в ємність з застигнувшою частиною 1/3 шоколаду.
  • Перемішати до температури 30-32 °С.

Рекомендації при темперуванні:

  • Під час темперування шоколад повинен бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.
  • Під час темперування необхідний ретельний контроль кінцевої температури.
  • При роботі з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти і посуд.
  • Для темперування потрібно брати не менше 1 кг шоколаду.
  •  
Характеристики
Основні
ВиробникCREA
Країна виробникІталія
Тип шоколадуБілий
Користувацькі характеристики
КолірБілий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 600 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner