Какао–порошок алкалізований - для створення кондитерських виробів, морозива, молочних продуктів та напоїв з вмістом какао.
Алкалізованим називають какао-порошок, який отримують із какао-продуктів (боби, крупа, какао терте), при переробці яких застосовується обробка лужним розчином. При такій обробці з какао видаляються кислоти і знижується вміст дубильних речовин. Завдяки цьому, алкалізований какао-порошок набуває більш вишуканого смаку, насиченого аромату і темного кольору.
Какао–порошок алкалізований має меншу кислотність, більш темне забарвлення та виражений аромат. У складі тіста, стійкий до високих температур і зберігає насиченість кольору та аромату в готовому виробі.
Жирність - 10-12%
Виробник: Іспанія
- Ціна: 15 750 ₴