Callebaut є бельгійським виробником якісного шоколаду Couverture. Такий шоколад містить більш високий відсоток какао-масла і має широке вживання серед гурманів і кулінарних професіоналів. При виробництві шоколаду Callebaut застосовується оригінальна техніка обсмаження цілого какао-бобу, замість обсмажування ядра. Такий спосіб дозволяє зберегти всі смаки і ароматичні масла в оболонці і повністю вивільнити їх вже в шоколаді. Білий бельгійський шоколад Callebaut зі збалансованим молочно-вершковим смаком і тонкими нотками ванілі.
Вміст: мін. какао продукт 28%, молока 22%, жир 35.8%
Вага: 10 кг
Виробник: Бельгія
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
Тип шоколаду | Білий |
Вага | 10000 г |
Упаковка | Фольгований пакет |
Вид продукції | Шоколадні дропси |
Відсоток какао | 28 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 7 625 ₴