Callebaut є бельгійським виробником якісного шоколаду Couverture. Такий шоколад містить більш високий відсоток какао-масла і має широке вживання серед гурманів і кулінарних професіоналів. При виробництві шоколаду Callebaut застосовується оригінальна техніка обсмаження цілого какао-бобу, замість обсмажування ядра. Такий спосіб дозволяє зберегти всі смаки і ароматичні масла в оболонці і повністю вивільнити їх вже в шоколаді. Білий бельгійський шоколад Callebaut зі збалансованим молочно-вершковим смаком і тонкими нотками ванілі.
Вміст: мін. какао продукт 28%, молока 22%, жир 35.8%
Вага: 1 кг
Виробник: Бельгія
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
Тип шоколаду | Білий |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Фольгований пакет |
Основні атрибути | |
Колір | Білий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 790 ₴