Ізомальт "BENEO" ST-M Вироблено в Німеччині
Застосовується насамперед для льодяникової карамелі, є замінником цукру номер один у всьому світі.
Проте він має безліч інших застосувань:
- хлібобулочні вироби;
- сухі сніданки та зернові батончики;
- шоколад;
- продукти з глазур'ю;
- заморожені десерти;
- фруктові спреди
Ізомальт низькокалорійний замінник цукру на основі сахарози, отриманий із бурякового цукру. Він не коричневий, як цукор, і не розтріскується, тому його найчастіше використовують для виготовлення їстівних прикрас. Кристали ізомальта — це замінник цукру, який на 100% не містить цукру та навіть допомагає запобігти карієсу. Ізомальт має майже такий самий солодкий профіль, як-от сахароза, але з половиною калорійності! Хоча ізомальт використовується в багатьох харчових продуктах, він є замінником цукру номер один у всьому світі в льодяниках і ідеально підходить для випікання.
Ізомальт від BENEO має нижчу гігроскопічність, ніж більшість поліолів, і набагато нижчий, ніж цукор. Він практично не вбирає вологу за кімнатної температури та порівняно стійкий до високої вологості. Ізомальт запобігає липкості або вологості зварених вкруту цукерок і пресованих м'ятних цукерок, тому навіть неупаковані продукти можна упакувати разом, що гарантує триваліший термін зберігання.
На відміну від інших поліолів, ізомальт робить чималий внесок у яскравість кольору покриттів, наприклад, жувальних гумок і жувальних цукерок, оскільки його можна наносити в одному процесі із сиропом. Ізомальт також створює візуально привабливі прозорі варені цукерки та льодяники.
Основні | |
---|---|
Виробник | Laped |
Країна виробник | Італія |
Форма випуску | Розсипний |
Вага | 1000 г |
Склад | Ізомальт Е953 |
- Ціна: 45 ₴