Пасти,Гелі,Глюкоза,Декор Гель
Пасти, гелі, глюкоза
У цьому розділі зібрані технологічно важливі інгредієнти, що забезпечують структуру, стабільність, смак та декоративний ефект у виробництві кондитерських виробів.
🔸 ПастиВисококонцентровані горіхові, шоколадні, ароматичні та спеціалізовані пасти для додавання до кремів, начинок, тіста, морозива.
– Чистий склад, без зайвих домішок
– Легка інтеграція у рецептуру
– Насичений, стабільний смак
Гелі для декору, фінішного покриття, захисту фруктів і дзеркальної глазурі.
– Готові до використання
– Забезпечують блиск, еластичність і захист поверхні
– Можуть фарбуватись, ароматизуватись та адаптуватись до різних виробів
Функціональний інгредієнт для контролю кристалізації цукру, підвищення еластичності мас та збереження вологи у виробах.
– Використовується у виготовленні карамелі, мастики, марципану, морозива, тягучих кремів
– Доступний у різних показниках DE (декстрозного еквівалента) для оптимального підбору до рецептури
Усі продукти мають докладні технічні характеристики: в’язкість, термічна стабільність, pH, склад, умови зберігання. Призначені для професійного використання, з можливістю масштабування від ручного до автоматизованого виробництва.
Пасти, гелі, глюкоза
У цьому розділі зібрані технологічно важливі інгредієнти, що забезпечують структуру, стабільність, смак та декоративний ефект у виробництві кондитерських виробів.
🔸 ПастиВисококонцентровані горіхові, шоколадні, ароматичні та спеціалізовані пасти для додавання до кремів, начинок, тіста, морозива.
– Чистий склад, без зайвих домішок
– Легка інтеграція у рецептуру
– Насичений, стабільний смак
Гелі для декору, фінішного покриття, захисту фруктів і дзеркальної глазурі.
– Готові до використання
– Забезпечують блиск, еластичність і захист поверхні
– Можуть фарбуватись, ароматизуватись та адаптуватись до різних виробів
Функціональний інгредієнт для контролю кристалізації цукру, підвищення еластичності мас та збереження вологи у виробах.
– Використовується у виготовленні карамелі, мастики, марципану, морозива, тягучих кремів
– Доступний у різних показниках DE (декстрозного еквівалента) для оптимального підбору до рецептури
Усі продукти мають докладні технічні характеристики: в’язкість, термічна стабільність, pH, склад, умови зберігання. Призначені для професійного використання, з можливістю масштабування від ручного до автоматизованого виробництва.















